Почистване и импрегниране на бетонови повърхности

По-старите павирани площи често са в запустяло състояние. Някога толкова блестящите камъни и плочи често изглеждат само бледи и безцветни. Fresh Stone™ може да обработи Вашите повърхности така, че свежестта да се възстанови като нова. Използвайки нашата услуга Вие получавате дългосрочна защита и възстановяване на цветовете.

Преди да започнем работа, показваме на примерна повърхност (1 – 2 бетонни павета) как ще изглежда като бъде обработена след това. Едва тогава започваме с основната почистваща дейност.

Импрегнирането на  Fresh Stone™ придава на бетонните повърхности приятен блясък и привлекателен вид. В резултат на това те се поддържат по-лесно. Почистването с високо налягане вече не е необходимо. Последвалите замърсявания могат да се изплакват само с маркуч.

Саниране на бетонови повърхности и фасади

Санирането е подходящо за хоризонтална и вертикална бетонова повърхност, осигуряваща допълнителна защита чрез запечатване. Обработената повърхност остава дишаща и е силно водоотблъскваща. Обработката осигурява добра защита срещу стареене на бетона, вследствие на атмосферните условия.

Почистване на естествен камък и петна от ръжда

Почистващият ефект може лесно да се наблюдава при образуването на пяна. Оптималният ефект се постига чрез постоянно търкане по време на реакцията. Премахва упоритите тъмни петна и замърсявания. Обикновено правим предварителен тест, за да избегнем промени в цвета на повърхността, която трябва да се третира.

Заявете безплатна проба

Само за  няколко минути ще Ви покажем на Вашата собствена повърхност – на алеята, на градинската стена, около басейна. Ще се уверите сами, как са изглеждали някога тези повърхности и как ще  изглеждат  след нашата обработка? Ще се изумите!

Заявете тук!